torstai 28. helmikuuta 2013

Kehokuntoon


Missä kunnossa sinä olet? Entä missä kunnossa kehosi on?
Haluatko voida paremmin ja jaksaa enemmän arjen keskellä? Tuntuuko siltä, että puhtisi on poissa tai portaita kulkiessa rintakehää ahdistaa? Kaipaatko nykyiseen treeniisi uutta suuntaa? Junnaako kehitys paikallaan eikä toivottuja tuloksia tule?
 Sinä päätät elämästäsi ja teet siihen liittyvät päätökset. Sinä päätät myös miten käytät ja huollat kehoasi, kuinka hyödynnät kehosi ja mielesi tarjoamia mahdollisuuksia. Liikkumattomuus on tärkein rappeutumissignaali kehollesi. Päivittäisillä valinnoillasi on suurin merkitys. Se mitä teet vähän tai harvoin ei ole suurta merkitystä.
 On pitkälle omissa käsissä mitä vauhtia kehosi vanhenee.
 Moni meistä elää hektistä elämää, eikä  ole aikaa tai rahkeita opetella viimeisimpiä ajankohtaisuuksia ja uutuuksia harjoitteluun tai painonpudotukseen liittyen. Lisäksi tietoa on paljon ja eri tuutista. Mihin sitten uskoa? Meillä jokaisella ihmisellä on omat tavoitteemme ja lähtökohtamme, mutta toisaalta haluamme kaikki samaa asiaa – elää pitkään, terveenä ja omatoimisena. Personal trainer auttaa sinua tässä kaikessa. Mitä se sitten on….?

 Kannattaa käydä tutustumassa www.kehokuntoon.kotisivukone.com ja päättää tehdä elämänmuutos NYT!

Käy tykkäämässä myös kehokuntoon facebook sivuilla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti