lauantai 19. tammikuuta 2013

Kinesioteipit, apua vai ei?

Kaveri, fyssäri heitti teipit selkään kun valittelin että ryhtiä pitäisi saada parannettua. Vaikka tiedänhän minä, lihasta sinne selkään ja lisä minuutteja venyttelyihin sekä panostusta liikkuvuuteen. Mutta kun kaikkea pitää kokeilla ja kinesioteippaus ja se miten sidekudokset toimii lihaksessa kiinnostaa muutenkin siinä määrin kurssille mennään heti vaan kun aikataulu antaa myöten.



No onko tästä sitten ollu apua? Täytyy sanoa että, en osaa sanoa. Pää on ollu kippee siitä lähtiin kun nämä nätin väriset tarrat selkään liimattiin ja jonkinlaista jumi/kolotus fiilistä tuolla yläselän paikkeilla on ollut mutta en pysty sanomaan johtuuko nämä oireet nyt sitten tästä vai jostain muusta. Katotaan ny vielä jokunen päivä kun kerta kiinni pysyyvät. Uskaltaisin epäillä että kovemman tehon olisi saanut jos olisivat olleet kireämmällä..

Niin, kyllä kamera vaan on raadollinen kapistus. Vaikka "ruokavalion siivous" sujuukin juuri niinkuin pitää (-0,5kg/vko) näyttää tuo vyötärö turhan pönäkältä. Yök! :D

1 kommentti:

  1. Onpas kivan väriset teipit.

    Pönäkkä. Jep jep. Ehkä mä en uskalla tulla sun silmien eteen maanantaina ;)

    VastaaPoista