perjantai 5. huhtikuuta 2013

Aika menee ja kello käy..

On ollu niin mahottoman vilskettä iltaisin että en ole ehtiny kun tehdä töitä ja treenauttaa ihmisiä. mutta en valita, se miten paljon se antaa itselle kun saa treenattavan kohti päämäärää ja tuloksia kuittaa väsymyksen. Ja täytyy sanoa että sen verran tämä on myös rokottanut yhteisestä ajasta mieheni kanssa (ystävistä puhumattakaan)että ei voi kun kiittää ja olla onnellinen että mullon noin kärsivällinen mies :)

Treeni rintamalla on nyt tehty pelkkää kuulaa muutaman viikon ajan ja fyssärin antamia jumppa (humppa) liikkeitä. Tuo pakara kun meinaa vaan vihotella ja sitten päädyin ammattilaisen käsiin (onneksi) joka antoi surullisen "tuomion". Vasemman puolen pieni pakaralihas on heikompi kun oikea (joka aihettaa mm asentovirheet tietyissä liikkeissä), sen ympärillä olevissa tukilihaksissa hermotus päin persettä samoin kuin lantion seudulla, iskiashermo tulehdutilassa ja yliliikkuvat nivelet joka aiheutta taas omat ongelmansa kun tukilihaksisto ei tue oikein. Että semmosta :) Nainen  päällepäin näyttää että on joskus saattanu salilla käydä mutta sisältä läpi mätä :D Noh, vaiva on vaivannu kauan ja nyt treeni määrien lisääntyessä sekä koventuessa vaivat on tullut enemmän esille. Enkä ole oikein osannut suunnata mistä haen apua joka osaa katsoa tilannettani urheiluni kantilta. Joten olen kovasti motivoitunut nyt korjaamaan "viat" kun ne vihdoinkin löytyi. Tämän avulla tekeminen tulee varmasti olemaan parempaa teknillisesti. Fyssäri kovasti lupaili että tulokset tulee nousemaan joten se mielessä tehdään "hiukan" höpön oloisia jumppaliikkeitä. Ja tämä on niin yleinen ongelman ihmisillä, joten tästä saa myös oman tekemisen lisäksi oppia jota pystyn hyödyntämään omilla asiakkaillani.

Ja UUTTA!! kehokuntoon personal training aloitti yhteistyön Leaderin kanssa joten lisäravinteet, vitamiinit ja terveystuotteet voi jatkossa tilata kauttani!





Niin ja kaiken kiireen keskellä....aurinko ja keväton vihdoinkin. Minä niin nautin tästä valosta, nauttikaa tekin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti